perjantai 7. syyskuuta 2007

Mistähän sitä aloittaisi...hmmm

Huomenna pitäisi olla todella ahkerana.. Sunnuntaina olisi tarkoitus pitää kahden tytön synttärit. Vaativa kun olen, on leivottava itse. Se taas ei välttämättä ole kovin järkevää. Se nimittäin tietää sitä että saa olla kuin pikajuna huomisen päivän, jotta saa kaiken valmiiksi mitä on tullut kuviteltua tekevänsä.

Turhauttavaa erityisesti on se, että ei ole toivoakaan minkään käsityön tekemisestä..plääh.. Toisaalta juuri valmiiksi saadut Jussi-sukat miehelle, kiva pörrö-seka-kuvatus-huivi itselle tuntuvat vielä käsissä..niin ja oli ihan unohtua Jenga-langasta neulottu myssy koululaiselle.. Ilmankos kädet ovat vähän arat, kun kaikki piti saada heti valmiiksi..

Ja jos olen saanut päähäni tehdä jotain valmiiksi, sen myös teen.. Mutta on täällä noita ufojakin nähty..parempi kun ei puhu niistä..ehkä ne pysyy sitten piilossa :)

Huomenna pitäisi maalata marsipaanille kuvaa..mahtaako onnistua?!? Yleensä kun on kiire mikään ei onnistu tai sitten kaikki onnistuu todella hyvin. Se on joko tai.. ja yleensä silloin kun ei ole esimerkiksi mitään erityistä syytä leipoa, leipomuksilla on tapana extra-onnistua.. hmmm..

Taidanpa nyt tyytyä selailemaan noita uusia käsityölehtiäni ja pähkäillä mitä seuraavaksi neulon kun synttärit on saatu kunnialla loppuun. Palailen asiaan varmaan huomenissa, jos saan sen marsipaanille tulevan maalauksen onnistumaan.. jos en, niin voi olla että marsipaani löytää itsensä aika oudosta paikasta..

Niin ja koitan paneutua tähän blogin kohentamiseen.. kai se tästä!

Ei kommentteja: