lauantai 8. syyskuuta 2007

Huh sentään..!

Hengissä vielä olen, vaikka aamusta iltaan asti sai olla ahkerana. Tänään sai uuni olla kuumana liki taukoamatta. Lopputuloksena on täytekakku (kermaa ja marsipaani vaille valmis), jauhelihapiirakka, tonnikalanyyttejä, omena-vaniljakreemiboston ja kaiken lisäksi vielä voileipäkakku (päällinen kuntoon huomenna).

Miten ihmeessä keittiö voi mennä noin sotkuun, kun vähän vaan leipoo? Sama se on lankojen kanssa.. Pienessä hetkessä huomaan vallanneeni koko sohvapöydän lehdille ja langoille. Kuinka noloa!!! Lapset saavat kyllä kerätä tavaransa leikin jälkeen, mutta äiti levittää kaiken ja vielä joskus moneksi päiväksi..

Vielä pitäisi viimeistellä tuo marsipaanimaalaus eli Tuhkimo. Puuttuu pientä hienosäätöä ja prinsessalta suu. Yllättävän helppoa oli, vaikka aikaahan se vie. Fiksu veto tehdä sitä kun sai tytöt petiin.. Tuosta yhdennäköisyydestä en sitten tiedä.. ja lähitarkastelua maalaus ei kestä. Pistelin kuvan läpi nuppineulalla marsipaaniin ääriviivat..joten reikiä siellä ja reikiä täällä ja näyttävät pysyvän vaikka kuinka maalaisi..joten toivottavasti kakku hupenee pian :)

Tuhkimoon muuten päädyttiin siksi, että tämä meidän 4v neiti on ihan prinsessa-höpö..erityisesti juuri Tuhkimo..

Mutta innolla odotan, että huomiset juhlat on juhlittu..pääsee taas kilisyttämään puikkoja.. ja niin..niitä kuviakin saan sitten laitettua tänne noista viimeisistä valmistuneista tekeleistä!

Se on moi!

Ei kommentteja: