maanantai 10. syyskuuta 2007

Päänsärkyä...liian kauan erossa langoista???

Juhlat on juhlittu.. Taisi tämä äiti rehkiä liikaa. Tai sitten nukkui todella huonossa asennossa juhlia edeltävän yön. Nuorimmainen oli pakko ottaa viereen, jotta saisi uniaan jatkettua (ilmeisesti puhkeava hammas syynä..). Itse nukuin ihme kippurassa, joten hartiat ihan kipeät ja paheni vaan iltaa kohti. Päätä särki järkyttävästi eikä auttanut lääkekään. Kahdeksaan aikaan illalla lähti viimeiset vieraat, jonka jälkeen pikasiivous, likat petiin ja samoin ite. Pitkään aikaan en ole varmaan ollut sängyssä jo 22 aikaan.



Pääasia et juhlat sujui hyvin ja tarjottavat riitti ja kelpasi. Alla toinen päivänsankareista herkkujen vierellä.


Lisäksi lupasin noita kuvia valmiista töistäni. Harmittaa, kun olen jättänyt kuvaamatta pari erittäin onnistunutta myssyä. Ohjeet oli ihan omasta päästä. Eka meni jo heinäkuulla hyvän ystävän tytölle synttärilahjaksi. Toisen tein vajaa kuukausi sitten. Kirjoin jälkikäteen valmiiseen myssyyn Hello Kitty-kuvan. Vaikka kuva paperilla näyttikin pieneltä, niin kyllä siinäkin sai ahkerasti neulan kanssa töitä tehdä. Harmi, että myssy tosiaan meni koululaisen kaverille lahjaksi..ei oikein kehtaa mennä kinuamaan enää, että saisinko kuvata :D


Mutta parit kuvat huiveista ja sukista sekä myssystä.


Huivit on siis tuttuakin tutummat Minttumaari-huivit, luumunvärinen Novitan Woolia ja viininpunainen jotain mohairlankaa äitin kätköistä. Sukat on Jussi-sukat, seitsemää veljestä. Ja myssy Jenga-langasta äkkiä puikoteltu (sen on näköinenkin..).

Tässäpä nämä. Nyt on vähän tyhjä olo. Kaikkea tekisi mieli tehdä, joten mihinkään uuteen työhön en osaa nyt tarttua, turhauttavaa!!! Yksi itselle tarkoitettu neuletakki olisi puikoilla, mutta.. Sanotaan nyt ihan suoraan, se ei oikein innosta.. Kyllä mä sen silti joskus tässä valmiiksi teen..kunhan se vaan ensin taas kolahtaa. Pitää nyt pohtia, että mikä oisi mieluinen työ. Joitakin huivin ohjeita oon tulostanut ja niitä on kyllä kiva tehdä, kun vihdoin opin lukemaan niitäkin kaavioita (siis paneuduin siihen asiaan..). Ajattelin vaan, että vaikuttavat niin vaikeilta, joten en sitten edes vaivautunut yrittämään.

Palailen taas asiaan kun jokin ohje kolahtaa!

Ei kommentteja: