perjantai 19. syyskuuta 2008

Kiitos Elina!

Valtavan iso, pehmeä ja ihana huivi paljastui omenakuoren sisältä..

Kyllä mun nyt kelpaa. Lanka on villaa ja bambua, joten on kyllä aivan ihanan pehmeä. Väri ei ole ollenkaan lälly, suotta epäilit Elina (samaa sävyä Tenneseestä löytyy yli kilon verran varastosta, odottaa neulojaa..) Mittaa huivilla on aivan ruhtinaallisesti, kyllä mun kelpaa. Kuvaaminen vaan oli yhtä tuskaa. Lattia oli ainoa paikka, jonne sen sai levitettyä, edes osaksi.. Mutta sitten tuli koira (kiinnostui heti avattuani kuoren, kun näki hapsut..) Joten pikaisesti nappasin pari kuvaa, vaikka jäikin huonosti asetelluksi.. Hyvä kun ei näy mitään koiran ruumiinosaa kuvassa.. Itse huivista näkyy kuvassa vain puolet. Pitäisi varmaan mennä tyttöjen kanssa ulos kuvaamaan.. Saisi paljon laadukkaamman kuvan.. Tässä kuitenkin esimakua teille (väri on oikeasti sellainen lehmuksenvihreä):

Mulla olisi vielä kesken toinen harmaa Kerttu, kantapään oon tehnyt jo.. Oiskohan toiveita saada huomiseksi vielä valmiiksi..? Aika nopsaan valmistuu nuo kerrokset, kun kaavio on jo niin sitkeästi muistissa.

Tänään koitin etsiä Noro-kerälle ohjetta.. Sukathan siitä tulisi, mutta kun en millään raaskisi..Nyt mietin, että ostaisi toisen kerän kaveriksi ja tekisin jotain vähän isompaa. Tai sitten huivin tuosta kerästä, tai pipon.. kämmekkäät.. Eli jahkailuksi on mennyt puolet päivästä. Kirjastostakin tarttui keko kirjoja lisää lainaan.

Ei vaan, nyt menen todellakin jatkamaan sukan valmiiksi.. BB:kin alkaa kohta.. :) Mukavaa viikonloppua kaikille ja kiitos vielä Elinalle. :) MOI!

1 kommentti:

Kirsi kirjoitti...

Kaunis huivi!