torstai 18. syyskuuta 2008

Kiitos SNY!

En malttanut odottaa kotiin asti pakettini kanssa.. avasin jo autossa, kaupan pihassa. Veti aika hiljaiseksi, kun pääsin käsiksi rasiaan ja rasian sisältöön, joka paketista löytyi.. Aivan ihana paketti, vai mitä:
Kiitos SNY. Jaksoit viimeksi huolehtia etten väsyttäisi itseäni liikaa..Enhän minä. Onneksi helpottaa kaikki kiireet nyt kun viikko lähenee loppuaan. Itselle on suunnitteilla se Vihervaaran neulominen.. Nyt vaan on tälläinen sukkaputki (kuinka kauan..) En siis kuitenkaan ole unohtanut itseäni.. :D
Noro on aivan ihanaa lankaa, mutta raaskinko tehdä noin ihanasta langasta sukkia.. Jotenkin tuntuu aivan ylellisen ihanalta. Kiitos vielä. Paketti oli sisältöineen todella mieluinen. Namit on vielä melko lailla tallella.. (kuvassa on laatikon sisällä vielä lisää Omar-karkkeja, uskokaa pois..) Lakut on vielä tallella.. katsotaan, jos viikonloppuna laitetaan lapsille jakoon. Kortti pääsi heti aitiopaikalle jääkaapin oveen..ja rasiaan ajattelin jemmata jotain tärkeää.. Olisi oiva rasia napeille, ne kun ajelehtii missä sattuu.. Joko sanoin kiitos? :)
Tokaluokkalaisen asiat olivat hyvällä mallilla, opettajalla oli pelkästään positiivista kommentoitavaa, joten hyvä niin. Tästä on hyvä jatkaa syksyä eteenpäin.
Nyt varmaan romahdan takaisin sohvalle.. Kerttu-sukkaa edelleen neulon.. Tulee kyllä tosi nätti.. vaikka itse sanonkin. Johtunee tuosta ihanan harmaasta sävystä.. Ja tuntuu valmistuvankin tosi nopeasti, kun vaan aina saa puikot käteen.. :) Kauniita unia!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana paketti; Noron sävyt ovat kauniit!

Anonyymi kirjoitti...

Olen iloinen, että tykkäsit paketista. Rentouttavaa viikonloppua!

SNY

Sanna kirjoitti...

kiva paketti, kaunis noro!