maanantai 1. maaliskuuta 2010

Kiire..mikä ihana tekosyy..

joten toteankin olleeni vain ja ainoastaan laiska. Koskee sitten vähän kaikkea, eikä pelkästään blogin pitoa.. Arjen perusasiat on kyllä tullut hoidettua, mutta sitten tää kaikki muu harrastustoiminta.. hieman jäissä vähän kaikki. Piti niin olla reipas ja postata helmikuun tuotokset viimeistään helmikuun viimeisenä päivänä.. mutta ei.. 

Mutta tässä nää nyt ois:
Vauvan peitto Novitan Mambosta. Luulin käyttäneeni kolme kokonaista kerää, mutta koska vaaka näytti 278 g, täytyi yhden kerän olla se, josta jouduin joskus johonkin projektiin ottamaan.. Pientä höyryttelyä peitto kyllä vaatii, jotta näyttää edes vähäsen kauniimmalta. Ohje on muistaakseni syksyn -07 Novitasta. Ja tämä menee lasten serkuille yhtenä osana ristiäislahjaa. 

Sitten.. itselle pieni "hihatin" / bolero langasta, jota oli pakko ostaa kun halvalla sai..

Eli Novitan Paolaa, sinisenä. Taisi olla vain 2,99 kerän hinta.. Novitan Talvi -09 lehdestä tein ohjeen mukaan.. ja 223 g lankaa sain kulumaan. Kuvittelin tätä niin kovasti laittavani ristiäisiin.. Mutta kenties pitäisi olla jotain muutakin päällä tämän lisäksi.. Joten jos se "jokin" vielä tällä viikolla kaupoista löytyy, niin sitten tämä päätyy päälle ensi lauantaina..

Tämä valmistui tänään:
Eli iki-ihana Minttumaarihan se on. Pingotusta vaille. Siskon miehen siskolle pientä kiitosta, kun on laittanut muutaman ison pussin vaatetta pojalle.. Toivottavasti tästä tuli sopivan kokoinen.. lopputulosta odotellessa.. Lankaa kun meni vain 75 g. Eiköhän se tuosta levisty, kun vaivautuu vain kastelemaan ja pingottamaan. :)

Nyt illalla sitten vielä hyppäsi puikoille äidin ostamaa lankaa; siivosi jälleen olohuoneensa lankakoppaa.. Tämä marjanpuuron värinen lanka oli jotain ihanan pehmeää Lidlin akryylisekoitetta.. muistaakseni. Puseroa ajattelin isommille tytöille. Katsotaan mitä mahtaa olla lopputulos, kun lähdin soveltelemaan ilman valmista ohjetta.. 

Lapsilla on tällä viikolla hiihtoloma. Viikonloppuna ehdittiin jo naisissa käydä uimahallissa polskuttelemassa. Ja eilen tehtiin kunnon kävelylenkki koko perheen voimiin (koirakin siis). Räntäsateessa oli ihana reippailla.. ja vielä ihanempaa oli vajota sohvan syvyyksiin illaksi.. :) Kyllä uni maittoi kaikille hyvin. Harmi vaan, että luvassa on lunta/räntää/pakkasta.. Joten kovin kauaksi ei oikein innosta lähteä, joten pitää miettiä ja suunitella uusiksi kuviot.. ja mieskin on koko loppuviikon töissä.. Tyhmää.. :/

Mukavaa viikon alkua kaikille.. ja kevättä odotellessa. :)

1 kommentti:

Marjut kirjoitti...

Olet ollut taas tosi tuottelias:)