torstai 4. maaliskuuta 2010

VV = vuorokaudessa valmiiksi

Isot puikot ja paksu lanka ja lopputulos on tuollainen.  325 g lankaa, vaa'an mukaan ainakin..  Ei se ehkä näytä kovin isolta tuossa kuvassa.. mutta odottakaahan. Sain sen juuri kasteltua ja laitettua kevyesti pingotukseen.  Leveyttä on toista metriä.. jee.. Oma teltta, harva sellainen. Minttumaarin ohjeilla tein siis tämänkin. Pitäisi sopia niin kivasti hameeni kanssa, että kun en housuja kaupasta löytänyt ristiäisiin, niin piti sitten alkaa tekemään huivia hameen kaveriksi. :) Puikot oli vaan vaatimattomat 12 koon halot! Ja on mulla tietty paitakin päällä.. :) Ei sentään pelkkää hame-huivi-yhdistelmää ole suunitelmissa. 

Lanka on äidiltä tuotua, Lidlin villasekoitelankaa (polyakryyli /villa = 80/20). Ihanan pehmeää. Tykkäsin kyllä neuloa. Äiti oli tuota ostanut pari paketillista eli 12 kerää. Ehdin jo toisen paketin langoista aloittaa isoimmille neideille puseroa.. Nyt saa kuitenkin rauhallisin mielin tehdä niin ison ja pitkän puseron kuin haluaa, kun lankaa on jäljellä 2,5 kerää toisesta paketista niiden 6 kerän lisäksi. 

Taitaa olla iltateen paikka.. :) Ja sitten nukkumaan, että pääsee aamulla ylös selvittelemään pestyjä ja pesemättömiä vaatteita.. kumpaakin laatua riittää kiitettävästi! 

Heips!

1 kommentti:

Marjut kirjoitti...

Edelleen olet uskomattoman nopea! Ja tuloskin on mitä mainioin.