lauantai 23. heinäkuuta 2011

Hupsis vaan.. puoli vuotta katosi jonnekin..

Eihän sitä voi selitellä millään.. muulla kuin laiskuudella.. No jaa.. kenties silläkin on merkitystä, että viimeisen puolen vuoden ajan on pankkitilille tullut palkka..eli töitä tehdään.. Ja se on kuitenkin muutos kotiäidin elämään..

Yritin keräillä kasaan neuleitani puolen vuoden ajalta ja kuvata edes joitain.. Puuttumaan jää varmasti yksi ihana pipo, joka on kadonnut jonnekin.. Yksi jakku on yläkerran vaatekaapissa..hmmm..mahtoikohan kaikki muu tulla kuvatuksi.. Tässäpä näitä:
Rinsessa-pipo beigestä Luxus Cottonista, vaaleansininen Novitan Luxus Wind-langasta (jos se nyt sellaista olikaan.. ) ja sen vieressä villainen oma viritelmä jostain ikivanhasta Novitan langasta, Natura kenties.. Valkoinen pipo paljetteineen tietty Novitan Kide-lankaa ja vaaleanpunainen on Cocos-langasta. Hukassa on ihan Anchor magiclinestä tehty migreeniraitainen pipo.. ja niin ihana kun se olikin..

 Tämä Novitan Sofia-langan lopuista tehty mekkonen on nuorimmalle neidille, näkyi olevan jokunen lankakin vielä pääteltävänä.. Tulipahan tuhlattua lähes kaikki langat tähän.. :)

 Kuopuksen uudet villasukat Fabelista. Pitäisi näköjään nämäkin päätellä, onneksi syksyyn on vielä hetki.

 2.luokkalaiselle villainen mikä lie.. tunika.. tulipahan taas tehtyä.. ja ilman ohjetta lähes..

Tämä Samos-tunika roikkui kopan pohjalla ikuisuuden, mutta nyt valmis.. tai ainakin melkein.. Jotain pientä pitäisi lisätä koristeeksi..
Ja huono kuva vielä äidin saamasta Mittumaari-huivista. Täynnä virheitä ja lankakaan ei ollut kovin mieluinen neulottava. Olikohn se Kunstgarn nimeltään.. sellaista seittimäistä ja takertuvaa.. Kuvan kävin tietty fiksuna ottamassa vasta jälkikäteen, kun lahja oli annettu..  :D

Siinäpä näitä.. ai niin se yksi jakku.. se sitten vielä myöhemmin.. Lankaa näihin esiteltyihin töihin kului kaiken kaikkiaan.. (pikaista laskua..) 1385 g. Ihan kivasti, kun kuitenkin on tullut ostettua taas lisääkin.. :D

Ja onhan mulla jo erittäin valmiina, lagat päätelty ja napit neulottuna, miehen veljen pikkuiselle tytölle virkattu neuletakki, ainoastaan jokin silkkinauhan tapainen uupuu enää.. Mutta se sitten täysin valmiina esiin.. :) Ja koska nyt on niin kylmä..heh.. puikoilla on hahtuvalapaset, puolikas enää ja peukalot uupuu.. :) Että kyllä tää tästä taas..

Palaillaan, hieman aiemmin kuin puolen vuoden päästä!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hassua mä oon miettinyt pari viikkoa et meinaatko blogata enää ollenkaan, ja nyt sit bloggasit. Mulla on kanssa niin jäissä, ei vaan saa aikaseksi, tuntuu et kaikkee muuta koko ajan, jotenkin ei tekstiä tuu enää niin kuin ennen, tuntuu et ei oo mitään sanottavaa...jotenkin harmittaa et se fiilis on kadoksissa, en tiä miten sen sais takas.Neulonu ja virkannu kyllä olen jotain pientä.Meinaan kans neuloa jotain kivaa valkosesta Kide-langasta, se on ihkua. Ehkä pienen boleron tms. en tiiä, jotain kaulan ympäri kietaistavaa :) Teija

Marjut kirjoitti...

Tervetuloa takaisin ja tsemppiä työntekoon:)

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Teija, ehkä se oli sitten sinä, joka sait viimein minutkin tarttumaan taas blogin kulmaan kiinni.. Jotenkin aina ajattelin, että huomenna sitten..mutta hieman se aina siirtyi..
Ei se vaan oo niin helppoa enää tehdä mitään, saati saada valmiiksi, puhumattakaan siitä, että se pitäisi vielä valmiina saada blogatuksi..huoh.. Työt vie kyllä mehut päivän aikana, varsinkin kun toiset lomailee..niin omakin päiväjärjestys on sitten sen mukaan muuttunut..
Kide-langat olikin aika kivasti eri kaupoissa alessa.. oiskohan 3e ollut halvin mitä on vastaan tullut..

Marjut, kiitos! Tsempit on aina tarpeen. :) Koitan olla ahkerampi bloginkin kanssa nyt. :)