tiistai 26. heinäkuuta 2011

Se löytyi!

Siis se kadonnut piponen.. kas tässä:
Lanka oli siis Anchor Magicline (kulutus 72 g).

 Sitten sain tänään mahdollisuuden päästä liki kangaskauppaa asioillani, joten hain nauhaa lasten pikkuisen serkkutytön jakkuun, joten sekin on valmis: 
Ohjeen nappasin Lasten kauneimmat neuleet 1/2010 -lehdestä.
Lankana oli ohjeen mukaista Sandnesin Lanettt -merinovillalankaa. 216g meni, kun ohjeessa oli 200g.. onneksi olin taas kaukaa viisas ja ostin viisi kerää. :) Tää kesti kyllä ikuisuuden valmistua, vaikka olikin pieni työ.. mutta virkkaus on kyllä aika näpertämistä. Tykkään silti lopputuloksesta, toivottavasti myös lapsen äitikin.

Hahtuvaa :)
Anoppi antoi muutaman kiekon hahtuvalankaa.. joten pitihän se tietty jotain tehdä. 75 g:n verran tumppuja. Pesukoneeseen pääsevät vielä pyörimään, näkee sitten sen jälkeen kenelle päätyvät. :)

Aloittelin tänään virkkamaan mattoa kuteesta.. On kyllä aika kivan hintaisia virkattuja mattoja ollut myynnissä.. Kalleimman oon tainnut nähdä viime viikolla Kankaanpäässä. Hintaa matolla oli liki 100 €.. no olihan se matto n. 1m kokoinen.. mutta silti.. Matto taitaa päätyä äitille vessaan.. se kun on sellaisia myöskin katsellut.. pieni yllätys siis.. jos se tosta onnistuu..

Heipsan taas.. :)

2 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Tosi suloinen pikkuneidinjakku!

Villanne kirjoitti...

Kaunis jakku!