keskiviikko 3. elokuuta 2011

Eka joululahja valmis - wau!

Sainpas sitten ne sukat valmiiksi, joita siskolleni ajattelin joululahjaksi.
Lanka on ihanan pehmeää Regian stretch coloria. :)

Siskon jalka on omaani hieman pienempi, joten luulisin että sopivat taas tuli, kun omassa jalassa oli hieman liian pienen  oloiset.. siis koko ehkäpä ja toivottavasti 39. En sitten uskaltanut tehdä pidempiä varsia, mutta pöh.. lankaa kului 46 g ja kahdesta kerästä tein ns. samanaikaisesti molemmat sukat, niin nyt on toinen mokoma vielä jäljellä! Puikkosuosistus oli 2-3, mutta koska lanka on mulla aina kireällä, niin käytin 3.25 kokoisia puikkoja. :D

Kiitos muuten mattoon kohdistuneista kommenteista. Malli on kyllä kaunis, mutta alkuun epäilytti kyllä itseäkin, että kummoisen lätyn siitä oikein saan aikaan, kun pylväät kupruili miten sattuu.. Kummasti ne sitten kaikki vaan asettuivat aloilleen. :) Ohjeessa oli kyllä muutama kohta, joita jouduin tavaamaan moneen kertaan, jotta tuli oikein ymmärrettyä ja tehtyä..

Vähän on väsy.. huomisen kun vielä jaksaa, niin perjantai pitäisi olla vapaa. Ja sunnuntaina pitäisi päästä jälleen Ikeaan ostoksille.. viime reissusta jäi muhimaan vielä muutamia hankintoja.. Pääasia, että sohva tuli viimeksi saatua, joka sitten muuten just ja just mahtui sisään.. 

Mutta, nyt siis nukkumaan. Ja tietty samalla pohtimaan, että mitäs seuraavaksi tekisi.. Heippa!

4 kommenttia:

Oranssi kirjoitti...

Joululahja ajoissa valmiina! (Vai viime jouluksiko meinasit? Heh.)

Marjut kirjoitti...

Jotkut ovat ajoissa:)

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Oranssi.. :D Heh.. Kyllä ajattelin ihan täksi jouluksi, kun viikon sisällä sain sukatkin alkuun.. :D Mutta ois toikin vaihtoehto kyllä hyvin mahdollista mun kohdalla.

Marjut.. Saapi nähdä jääkö se nyt näihin sitten.. Mutta onpahan edes yhdet tehtynä.. jatkoa sitten kun ehtii ja saa hyviä ideoita. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit on sukat.Muutamaan otteeseen katsahdin sanaa joululahja ja päiväyksen ;D