keskiviikko 31. elokuuta 2011

Joululahja vol. 2!

No niin.. sainpahan eilen valmiiksi edellisen postauksen villasukille kaveriksi samansävyisen huivin.. kas tässä:
Vironvillaa, 102 g. :)
Malli on siis Fifi 3. Oon tainnut aiemminkin tän tehdä. Kiva ja helppo malli neuloa. Taisin neuloa 5 pyöröpuikoilla, sillä teen kyllä muutoin niin tiukkaan silmukat, että tuskin tulisi kaunis kuvio kunnolla esiin. Kastella ja pingottaa tämä tietty täytyy, heti kun suinkin vaan ehdin..

Tästä päästäänkin sitten seuraavaan asiaan..Innokkaasti olen repinyt keittiöstä sekä eteisestä tapetit seinistä.. Eteisen maalasin; seinät valkoisella ja puolipaneelit käsittelin vaaaleiksi / valkoisiksi. Nyt on sitten yhtenäisemmän näköinen portaikon seinän kanssa.. Keittiössä vaihtui katto- sekä seinäpaneelit valkoisiksi. Lisäksi sielläkin maalasin seinän valkoiseksi. Nyt on menossa pikkumiehen huone, siellä maalaan vaan seinän valkoiseksi. Sinertävät paneelit saa jäädä sellaisiksi kuin ovat. :) Parit Salama -seinätarrat on jo ostettuna.. sekä Salama - verhokangasta. :) Kiirettä siis pitää. Jossain välissä pitäisi ehtiä saada synttärikutsut aikaiseksi, sillä nuorin neiti täytti 5 vuotta pari viikkoa sitten. 2. luokkalaisellakin on pian synttäripäivä, 5.9. täyttää 8 vuotta. Niin se aika vaan menee, niin nopeaan.. isoja tyttöjä. Onneksi sentään on vielä tuo pikkumies.. mutta kun sekin osoittaa jo olevansa iso mies.. ja osallistuu innolla remppaan,  varastamalla äidiltä tuolin, vasaran.. tai oikeastaan ihan minkä vaan.. :D 

Sukkasatoonkin ilmoittauduin, Hillokellarissa ollaan. Koitan jotain saada aikaiseksi tämän kaiken kiireen keskellä.. töitäkin pitäisi ehtiä tekemään.. :) 

Mukavaa alkavaa syyskuuta kaikille. :)

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Piti vähän hieraista silmiä otsikon nähdessäni. Joulu?!

Tsemppiä remppaan. Meilläkin on yhä puolet keittiöstä palasina olkkarin puolella.

Oranssi kirjoitti...

Mullakin eka joululahjaneule puikoilla. Vasta syksy alkaa, nyt ehtii.

Marjut kirjoitti...

Taidan tänä vuonna luistaa itse tehdyistä lahjoista, mutta yhtä synttärilahjaa olen tekemässä.

Kiva huivi!